Qui som?

A L'Amarant som ofici i passió per les flors.

Som una floristeria de referència a La Garriga fundada al 1975. Al llarg de la nostra història ens hem caracteritzat per l’esforç per treballar i formar-nos en les diferents tendències. 

A la nostra botiga trobareu un equip proper i obert a tothom on compartim l’estima i passió per les flors, les plantes i la decoració. Posem tota la nostra atenció en les idees dels nostres clients per tal de seguir-los il·lusionant dia a dia. 

Volem que els nostres clients tinguin al seu abast els materials de millor qualitat d'una forma fàcil, còmoda i amb total confiança.

Conèixer la Marta és descobrir L'Amarant

Des de molt jove m’he format professionalment en l’ofici de florista, al costat de la meva mare i amb mestres floristes nacionals i internacionals. La meva mare és qui va fundar L’Amarant i amb la seva jubilació he continuat amb l’objectiu d’acostar l’art floral a tots vosaltres. 

La formació constant, compartir el meu ofici i la passió per les flors, tant amb vosaltres clients com amb l’equip de persones que fan possible que L’Amarant funcioni, és i ha estat el més important cada dia.

L’atenció personalitzada i treballar amb un material de qualitat és la nostra prioritat.

Actualment formo part de l’equip docent de l’Escola Smilax d’Art Floral, on segueixo aprenent cada dia, puc compartir el meu ofici i experiència amb altres professionals i persones que s’inicien en aquest ofici.

-- Marta Llampallas

Responem a les preguntes freqüents

Aquí teniu disponibles respostes d’algunes de les preguntes més freqüents que rebem sobre el nostres serveis.
Si tens algun dubte que no es resol a continuació contacta’ns sense compromís.

Entreguem a La Garriga i rodalies. Podem gestionar entregues arreu del món.

Segons el treball sol·licitat, farem tot el possible per fer-vos arribar el vostre encàrrec en el mateix dia. Sempre us ho confirmarem en el moment de cada comanda.

És clar, a L’Amarant formem part d’Interflora, gràcies a les 50.000 floristeries associades de més de 150 països. 

A L’Amarant sempre us assessorarem sobre com tenir cura de les vostres flors, però el que sempre us aconsellarem és: Un cop arribis a casa, talla una mica la tija de les flors i posa en aigua (mínim 1/3 part de la tija de la flor). I sobretot recorda repetir aquest procés cada 2 o 3 dies.

En aquest cas, als treballs en format especial has d’anar afegint aigua cada 2 o 3 dies sobre la base per mantenir-la amb certa humitat.

A L’Amarant treballem amb materials de gran qualitat i disposem d’una gran varietat i espècies. És important fer el teu encàrrec amb antel·lació per garantir la disponibilitat i qualitat de tots els elements que conformen el treball.