Què fem

Un treball a mida per a cada ocasió i cada persona
amb flor i materials de la millor qualitat.

Des de 1975 il·lusionant amb flors

Flors

Perquè avui és avui

A L’Amarant trobareu flor natural i artificial per alegrar, il·lusionar, regalar, compartir… Treballem la flor amb diverses presentacions i tècniques on cada dia us podrem sorprendre.

 

Complements

També disposeu d’una sel·lecció de complements dolços i originals per tal de donar un valor especial per cadascuna de les persones en qui estigueu pensant.

Plantes

La decoració viva i personal

Descobreix la millor manera d’aportar color i estil als teus espais. Amb la nostra varietat de plantes d’interior naturals donaràs el toc final a qualsevol espai. 

Si l’espai no té les millors condicions o no tens temps per dedicar-hi, disposem d’una sel·lecció de planta artificial.

Aprèn a entendre i tenir-ne cura

A L’Amarant t’ajudem a tenir cura de les teves plantes amb consells i idees per tal que aprenguis i puguis gaudir molt temps d’elles.

Casaments

Tot pensat

Escoltem, parlem, compartim idees i il·lusions… Per tal de personalitzar els nostres treballs amb el màxim de professionalitat, únics per a cada ocasió.

Estudiem les opcions i treballem conjuntament amb els nostres clients per arribar a les creacions que millor representin les seves idees. 

 

Condols

Dir un Adéu

Al llarg de la vida hi ha moments on les flors simbolitzen i representen més que mai sentiments, paraules, una abraçada o un comiat. 

Treballem amb professionalitat i sensibilitat per cadascuna de les creacions que realitzem. 

Encàrrecs a mida

Donem vida a les teves idees

Explica’ns el que et fa il·lusió, què has imaginat, en què t’has inspirat o digues què vols expressar. 

Les possibilitats són infinites i nosaltres les posem al teu abast!

Aparadorisme

El primer que veuen del teu negoci.

Tens una botiga? El teu aparador és l’espai on aconseguiràs generar el desig de compra dels teus clients, on et coneixeran i veuran els teus productes o serveis. 

El nostre objectiu és aportar un valor afegit als vostres productes i serveis. Col·laborem amb tu per ajudar-te a optimitzar una de les millors eines de comunicació de que disposes, el teu aparador. 

Inspira't amb exemples de les nostres creacions