Casaments

Tot pensat per a vosaltres.

Tot pensat per a tu

Perquè és el teu dia.

Tenim a la teva disposició el nostre racó de nuvis, on seure a parlar, compartir i planificar tots els detalls florals del teu casament. Dedicant el temps que necessitis amb un assessorament personalitzat. Et podem ajudar tant si saps el que vols com si no ho saps.

Per on comencem?.

Els protagonistes; els nuvis, us escoltem, parlem i compartim els vostres desitjos i il·lusions; deixem anar la imaginació!

Utilitzem tota la nostra experiència tècnica, per tal que el teu ram i complements siguin únics i estiguin a l’alçada del que us heu imaginat.

 

L'entorn de la celebració

Tot en armonia

Amb què us podem ajudar a fer el vostre dia inoblidable? Guarnir l´espai on us caseu, posar flors naturals a casa vostra, centres per les taules del convit, regals especials… demaneu-nos les petites coses, doncs, poden ser molt grans.

Amb tota aquesta informació treballarem amb il·lusió i ofici per tal que aquest dia del vostre casament sigui únic i inoblidable.

Parla'ns sobre el teu casament

Fes-nos arribar una mica d’informació sobre el teu casament i ens posarem en contacte amb tu tant aviat com sigui possible. Després d’això us proposarem una cita en la que compartir les impressions i idees de la celebració, finalment crearem un calendari conjunt en el que es facin les proves, mostres i validacions de les propostes.

Consulta tots els nostres serveis